Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovičov hrdina odchádza

.eugen Korda .názory

Lukáš Kyselica po prevalení škandálu, že bol tajným agentom Vojenského spravodajstva a zároveň neváhal kandidovať za hnutie OĽaNO, odchádza z postu štátneho tajomníka ministerstva vnútra. To vraj aj napriek tomu, že má dôveru predsedu vlády.

Eugen Korda

bývalý policajt, potom agent Vojenského spravodajstva pôsobiaci v utajení aj v čase kandidatúry za OĽaNO v parlamentných voľbách, ktoré ho vystrelili do pozície štátneho tajomníka ministerstva vnútra, Lukáš Kyselica, odchádza. Na svojej FB stránke to s bombastickým titulkom „Hrdina odchádza“ oznámil Igor Matovič. 

Tak sa pozrime na to, prečo tento, volajme ho „Hrdina“, musí zo svojej funkcie odísť, dokonca aj potom, ako mu z neznámych dôvodov, len 24 hodín pred tým vyslovili dôveru premiér a minister obrany. Pán „Hrdina“ jednoznačne porušil zákon, keď ako príslušník ozbrojených síl SR a pracovník vojenskej tajnej služby vyvíjal politickú činnosť, čo mu zákon zakazuje. A ešte za to bral z ministerstva obrany plat. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite