Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Falošný sen Petra Pellegriniho

.eugen Korda .názory

Peter Pellegrini chce vo vedení Smeru nahradiť Roberta Fica. V poriadku. Na tejto jeho ambícii nie je nič prekvapujúce.

Eugen Korda

ako poslušný vykonávateľ mnohých zo stoviek podvodov organizovaných Smerom, krytím nezákonností a korupcie a mnohými inými vecami, ktoré viedli ku katastrofálnemu hospodárskemu a morálnemu stavu Slovenska, najprv pomaly a potom raketovo rýchlo, stúpal po straníckom rebríčku. Darilo sa mu aj preto, že Robertovi Ficovi nikdy ani vo sne nenapadlo, že by sa ho tento muž z Banskej Bystrice pokúsil zbaviť koruny. 

Dnes Petrovi Pellegrinimu už v ceste za vytúženým cieľom nestoja ani Robert Kaliňák, ani Martin Glváč či mnoho iných členov strany. Všetci buď prišli o politický vplyv, alebo dávajú prednosť záchrane nakradnutých majetkov pred angažovaním sa v blížiacom sa straníckom súboji. Podobné boje sa odohrávali a vždy sa budú odohrávať aj v iných stranách. Je to úplne normálne. Zarážajúce však je, v mene čoho sa pán Pellegrini chce ujať vedenia strany. Počúvajme, čo hovorí.

„Som presvedčený, že musí dôjsť k výraznej generačnej výmene, musí dôjsť aj k postupnému vysporiadaniu sa s minulosťou, čo je bežné.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite