Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z karantény, deň 11. Kde by si mal Fico spytovať svedomie

.eugen Korda .názory

V nedeľu som žiadny denník nenapísal. Poslal som touto cestou list novému premiérovi. Odpoveď zatiaľ neprišla. Treba však povedať, že Igor Matovič má teraz na starosti dôležitejšie veci ako odpovedať na listy.

Eugen Korda

07:30 Smutné, ale očakávané poznanie týchto dní by som charakterizoval tak, že kto kradne a bezbreho míňa peniaze, ktoré nie sú jeho, ten to bude robiť do poslednej chvíle, ako sa dá. A to je nielen prípad nášho dvojjamôčkového premiéra, ktorý s jemu typickým úsmevom rozdával, čo nebolo jeho, ale týka sa to celej smeráckej družiny. 

Nedá sa ju pomenovať nijako inak ako bandou bezcharakterných zlodejov, ktorí sú schopní ukradnúť aj snubný prsteň z prsta obete koronavírusu tesne pred kremáciou. A ešte by to pokojne ospravedlnili tým, že by bola škoda, keby sa zlato v peci roztopilo bez úžitku. Príbeh šéfa štátnych hmotných rezerv Kajetána Kičuru, ktorého do tejto funkcie inštaloval Robert Fico, ukazuje, ako Smer fungoval. A takto na to reagujú ľudia na FB.

Talianska 'Ndrangheta dávno pochopila, že ak chce fungovať v pokoji, tak musí do štátnych inštitúcií dosadiť svojich ľudí, ktorí jej budú kryť chrbát. Dnes je jasné, že strana Smer si od tohoto mafiánskeho zoskupenia zobrala príklad. S nejakým dosadzovaním si však veľké starosti nerobila. Vrcholoví predstavitelia Smeru spojenie mafie a štátu priviedli k absolútnej dokonalosti. Šéfom mafie sa stal rovno predseda vlády. Kedysi prezident Kiska jasne povedal, že tu máme mafiánsky štát a čo sa stalo?
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite