Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z dobrovoľnej karantény, deň tretí

.eugen Korda .názory

Dnes som si to trochu skomplikoval. Hádam to niekto ocení. Ale aj keď nie, aspoň mi v karanténe ubehol čas.

Eugen Korda

 06:12: Priatelia! Deň tretí. Zatiaľ to ako-tak psychicky zvládam. Dúfam, že aj vy. O niečo častejšie sa síce hádam s manželkou. Zatiaľ sa to však, našťastie, neskončilo jej fyzickým útokom na mňa. Keby sa to stalo, ozvem sa, hneď po mojom ošetrení na niektorom nekoronarovom chirurgickom oddelení.

06:15: Ešte „rochním“ v posteli. To, čo sa deje, nie je žiadna „sranda“. Útok „koroňáka“ na našu matičku zem by však mohol mať aj pozitívne stránky. Všetci máme teraz možnosť poriadne sa zamyslieť nad tým, prečo sme tu a ako žijeme na tejto planéte. Ja som sa teda trošku zamyslel a musím sa priznať, že nič moc.

07:00: Povedal som si že v dnešnom Denníku z dobrovoľnej karantény navštívim ľudí, ktorých si vážim. Veď nemôžem furt písať o tom, či mám v špajzke dosť potravín a čo robím.

07:15: Ráno som si otvoril mail a mal som tam odkaz od Ferka Mikloška. Pozrite si video zo slnkom zaliateho mestečka v Taliansku, ktoré mi poslal a on nám hneď potom povie ako vníma to, čo sa deje u nás doma.

08:00: Včera večer, len niekoľko hodín po tom, ako sa Sulík s Matovičom verejne fackali, lídri bývalej opozície oznámili, že sa konečne dohodli na tom, že už budú lídrami vládnej koalície. Napoludnie to išli oznámiť aj pani prezidentke a tá ich určite za to pochváli.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite