Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Danko Zsuzsovej: Konečne budete moja celú noc

.eugen Korda .názory

Andrej Danko sadol na lep žene, ktorú súdia ako spolupáchateľku vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Eugen Korda

alene Zsuzsovej sa podarilo chytiť na svoju udičku nielen poslanca Borisa Kollára či podpredsedu parlamentu Martina Glváča, ale na jej háčiku sa ocitol aj Andrej Danko. Druhý najvyšší ústavný činiteľ si cez telefón s ňou dohaduje stretnutie, ktorého jediným cieľom je sex – teda pre pána predsedu SNS. Pre pani Zsuzsovú zrejme ani tak nešlo o potešenie zo splynutia dvoch tiel ako o službu Marianovi Kočnerovi. 

Mať v hrsti predsedu parlamentu, mať možnosť vydierať ho, to je presne ten spôsob, akým Marian Kočner rozširoval svoje podvodnícke impérium a upevňoval si moc nad životmi vplyvných ľudí. Svoje vydieračské umenie predviedol v plnej sile, keď si u seba doma nahrával Richarda Sulíka, vtedajšieho predsedu parlamentu a ešte mal toľko drzosti, že vypísal odmenu milión euro pre toho, kto vraj nájde páchateľa, ktorý mu to nahrávacie zariadenie do bytu nainštaloval. Keď som ho pár dní po tom stretol sedieť na nábreží Dunaja a spýtal som sa ho, aký pocit je to vyplatiť sám sebe odmenu, vulgárne ma poslal do pi..e.

„Celé funkčné obdobie robil hanbu inštitúcii, ktorú reprezentoval. Posledné zasadnutie viedol, mierne povedané, pod vplyvom alkoholu.“
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite