Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

„Konečne“ nestačí

.eugen Korda .názory

Je fajn, že v piatok dokázali opoziční lídri Matovič, Kiska, Beblavý, Truban, Hlina a Dostál vyliezť na pódium a spoločne si zaspievať našu hymnu.

Eugen Korda

je fajn, že počuli, ako niekoľko stoviek demonštrantov v reakcii na toto gesto skanduje jednoduché slovo: „Konečne!“Úplne najlepšie by však bolo, keby si z toho slovíčka, v ktorom sa odzrkadľuje túžba a nádej veľkej časti frustrovanej verejnosti na skutočnú zmenu k lepšiemu vzali ponaučenie a začali sa tak správať aj v praktickom živote. Lebo zatiaľ to nie je celkom tak. 

Zatiaľ ani náhodou neodpustili Matovičovi jeho prehrešky a on zas nič neodpustil im. Zdá sa, že pán Beblavý nepochopil, že to, čo vyviedol na ustanovujúcom sneme Kiskovej strany, bolo za čiarou a mal by sa za svoje slová ospravedlniť. On však hľadá len naivné výhovorky. Ani podmienky, za ktorých sa mala strana Za ľudí stať členom trojkoalície, neboli práve najprijateľnejšie a treba dodať, že ani najmúdrejšie. 

„Zraziť vo voľbách Smer na kolená celkom určite stačiť nebude.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite