Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Harabin sa pasoval za záchrancu vlasti. Utekajme!

.eugen Korda .šimon Jeseňák .názory

Som takmer celkom bezradný. Jednoducho neviem, ako komentovať to, čoho som bol dnes svedkom.

Eugen Korda

stále aktívny sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin, s hlavou vykúkajúcou spoza rečníckeho pultu, dnes burácajúcim hlasom oznámil, že sa stane volebným lídrom novej strany Vlasť. To bolo treba jednoducho vidieť a počuť.  A tak som o radu, ako ďalej, poprosil môjho kolegu z redakcie Šimona Jeseňáka. Ten jeho vystúpenie sledoval.

Ale poďme ďalej! Kto je to ten muž, čo nás chce zachrániť? A nielen nás, ale celé Slovensko? Dal som si záležať a myslím že som rátal celkom presne. Slovo „vlasť“ počas tejto smutno-smiešnej tlačovej konferencie vyšlo z jeho úst tridsaťkrát.

Štefan Harabin ho rafinovane použil nielen ako kamufláž svojich skutočných úmyslov, ale aj ako vábničku pre tých, ktorí už zabudli, alebo si nechcú pamätať, čím bol a čím v skutočnosti stále je. Paradoxne hovorí to, čo aj veľká časť demokratickej opozície. 

„Štefan Harabin bol celé roky nielen súčasťou systému, ktorý dnes veľkohubo kritizuje. Ľudia by mali vedieť, že aj on bol jeho spolutvorcom. “
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite