Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrej Danko pošpinil Slovenské národné povstanie

.eugen Korda .názory

Komunisti si počas svojej vlády nad Československom doslova sprivatizovali Slovenské národné povstanie a jeho oslavy cynicky zneužívali na propagandu svojej zločineckej ideológie.

Eugen Korda

pri pohľade na to, čo dnes v Banskej Bystrici „vystrájal“ Andrej Danko sa museli škeriť od ucha k uchu a hovoriť si, že semená ich zločineckého režimu dodnes nachádzajú živnú pôdu v hlavách niektorých najvyšších ústavných činiteľov. Prečo? 

Predseda Národnej rady oslavy použil a zneužil na propagáciu svojich chorých myšlienok. Veď prečo nie! Voľby sa blížia a každá príležitosť ako sa zviditeľniť je dobrá. A tak popri odsúdení fašistov, ktorí sa motajú v „jeho“ parlamente, sa nebojácne pustil i do liberálov a tak spojil nespojiteľné. 

Michalovi Trubanovi celkom určite spadla sánka a aj veniec, ktorý niesol k pamätníku, keď počul ako si ho Danko „podáva" cez drogy, ktoré kedysi konzumoval. Šíriť takúto stranícku propagandu na najvýznamnejšom civilnom sviatku svedčí o úplnej strate súdnosti a charakteru. Aj keď po sérii bozkávania výložiek, stavania stožiara a podozrivých tendroch na ministerstve obrany je asi celkom zbytočné tieto vlastnosti u neho hľadať. 

Druhým vyvrcholením prejavu Andreja Danka bola časť, ktorá by sa dala nazvať „rektálnou“. Andrej Danko nevydržal a verejne vyjavil svoju lásku k režimu, ktorý v Rusku ničí slobodu občanov. Na oslavách SNP osobitne privítal svojho „drahého priateľa“, podpredsedu parlamentu pána Uchmanova. Nuž, čo už! Aj podpredseda je dobrý, keď predseda Dumy nemôže, pre zákaz vstúpiť na územie Európskej únie.  

„Predseda Národnej rady oslavy SNP použil a zneužil na propagáciu svojich chorých myšlienok.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite