Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegriniho odchod zo Smeru na jeho minulosti nič nezmení

.eugen Korda .názory

Peter Pellegrini sa vraj chystá odísť zo Smeru a vraj si nájde inú stranu, v ktorej chce pokračovať vo svojej politickej dráhe.

Eugen Korda

nuž, po tom, ako celé roky, najprv ako poskok a potom ako čoraz vplyvnejší muž verne slúžil tejto skorumpovanej a zločincami ovládanej strane, pomáhal presadzovať zlé, narýchlo pripravené zákony, po tom, ako sa cez predsedu parlamentu, podpredsedu vlády, ministra školstva prepracoval až k méte najvyššej a stal sa premiérom, pravdepodobne dospel k poznaniu, že vo Ficovom objatí ho čaká len potupa a verejné poníženie. 

Lebo ako inak nazvať to, že ho bývalý policajný prezident Tibor Gašpar nepriamo označil za homosexuála. To mohol urobiť len s Ficovým a Kaliňákovým požehnaním. Medzi ľuďmi sa takéto konanie nazýva vydieraním a o nič iné veru ani nejde. 

špina z vyšetrovania vraždy

Bolo by zaujímavé vedieť, či a aké kompromitujúce materiály  sa pred niekoľkými mesiacmi našli pri vlámačke do jeho dobre stráženého bytu. Ak by aj toto však nebolo tým najhlavnejším dôvodom, prečo Peter Pellegrini uvažuje o svojom odchode, tak špina, ktorá v súvislosti s vyšetrovaním dvojnásobnej vraždy, vychádza každý deň na povrch, môže mať a celkom nepochybne má vplyv na jeho rozhodovanie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite