Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kiska mal pravdu

.eugen Korda .názory

Keď Andrej Kiska vyhlásil, že Slovensko vyzerá vďaka kontaktom politikov na zločincov ako mafiánsky štát, tak sa Robert Fico a mnohí iní aj opoziční politici pohoršovali.

Eugen Korda

vraj čo si to ten prezident dovoľuje, takto kydať na vlastný štát! Že sa nehanbí „kálať“ do vlastného hniezda! Nešetrili ho. Nakladali mu, čo sa mu na chrbát zmestilo.

Robert Fico rozpútal voči nemu nechutnú diskreditačnú kampaň. Vraj je daňový podvodník a kšeftár s pozemkami. Vtedajší minister vnútra Kaliňák si tiež nezabudol priložiť polienko do ohňa a obvinil ho, že si domov lieta za peniaze daňových poplatníkov, a že po jeho zahraničných služobných cestách bolo lietadlo často znečistené zvratkami. 

„V nadchádzajúcich parlamentných voľbách nepôjde o obedy a vlaky zadarmo, ani o rekreačné poukazy. Pôjde o našu slobodu.“

Nič z toho, samozrejme, nebola pravda. Špina však už na Kiskovu hlavu bola vyliata a kto chcel, tak uveril. Lenže dnes po tom, čo Denník N zverejnil časť šokujúcej analytickej správy z policajného prostredia o prepojení vládnych špičiek na mafiánov toho najhrubšieho zrna, o koordinácii polície, prokuratúry a zrejme aj časti súdov pri páchaní a zakrývaní trestnej činnosti, by mali Robert Fico, Robert Kaliňák a vlastne aj celá strana Smer radšej zaliezť do hlbokej diery a nevystrkovať z nej nos. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite