Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otrávené ovocie Igora Matoviča

.eugen Korda .názory

Igor Matovič má právo ohlásiť verejné zhromaždenia hocikde a na koľko dní chce. A on to aj urobil.

Eugen Korda

šesť mesiacov pred výročím Nežnej revolúcie, teda najskôr, ako to bolo možné, si Námestie SNP zarezervoval pre seba na niekoľko dní.  Od 14. do 19. novembra bude patriť jemu. Zdôvodňuje to tým, že nechce, aby v tom čase niekto „nehodný“ organizoval na tomto námestí zhromaždenia, ktoré by išli proti duchu novembra ´89. Tým skutočným dôvodom je však niečo celkom iné. Klesajúce preferencie OĽaNO. Také jednoduché to je! Predseda OĽaNO môže tvrdiť, čo chce a koľkokrát chce, toto je to ten hlavný dôvod, prečo sa odhodlal na taký krok.    

V poriadku! Nech si pán Matovič organizuje 30. výročie na tomto námestí a nech si tam pozve, koho chce a nech tam príde, kto chce. Celkom určite tam nebudú chýbať niektorí z lídrov tých dní, keď sa rozhodovalo o páde komunizmu. Jeden z nich, Ján Budaj, je dnes členom jeho hnutia a treba povedať, len aby sa na to nezabudlo, že spolu s Milanom Kňažkom boli spolutvorcami Mečiarovho HZDS, teda hnutia, ktoré morálne a ekonomicky devastovalo túto krajinu, ktoré unieslo svojho občana, ktoré dalo zavraždiť Roberta Remiáša a ktoré nás ťahalo do náručia Ruska.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite