Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pustite Kočnera!

.eugen Korda .názory

Nie, nezbláznil som sa. Pustite ho! Veď on nie je tým najväčším hochštaplerom, podvodníkom, klamárom a vydieračom, ktorý sa pohybuje v tomto štáte.

Eugen Korda

a možno ani nie je tým jediným, kto si objednal tú odpornú vraždu dvoch mladých ľudí, novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martinky Kušnírovej. Možno bol len jedným z tej sociálno a národne orientovanej partie ľudí, ktorí sa zmocnili tohto štátu a ovládli všetky jeho inštitúcie. 

Týmto ľuďom ten mladý novinár (a nielen on) musel prekážať najviac. Nie, nemyslím si, že Marián Kočner bol jediný, kto mal na jeho vražde záujem, kto si ju objednal a zorganizoval. To, ako reagovali mnohí mocní ľudia, svedčí o tom, že aj oni majú ruky zababrané od krvi týchto dvoch mladých ľudí. 

Tak prečo by mal trpieť len nejaký Marián Kočner? Lebo pri pohľade na činy týchto ľudí je naozaj len odporným mafiánikom. Len si spomeňme na zázračne nadobudnuté majetky Roberta Kaliňáka, jeho obchody s Bašternákom a Kočnerom. A to si niekto naozaj fakt myslí, že jeho pomoc pri únose vietnamského občana bola celkom nezištná?

„Ešte dve-tri volebné obdobia tejto neuveriteľnej rabovačky a z Nízkych Tatier bude jeden veľký holorub. “

A verí niekto tomu, že prokurátor Špirko si vycucal z prsta to, že pán minister bol jedným z dobre namazaných koliesok tunelovania európskych fondov? Len si spomeňme na to, ako zázračne zbohatol jeden z ministrov Ficovej vlády, ktorý sa v neblahej predtuche blížiacich sa problémov stiahol z verejného života a dnes si chodí zušľachťovať telo na tréningy kickboxu. 

Za zmienku stoja aj aktivity rodinnej firmy ministra Žigu. Kto naše lesy drancuje takým šialeným tempom, že rýchlejšie by to hádam nedokázal ani výbuch vulkánu Sv. Helena? Ešte dve-tri volebné obdobia tejto neuveriteľnej rabovačky a z Nízkych Tatier bude jeden veľký holorub. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite