Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo znamenajú jamky v lícach nášho premiéra

.eugen Korda .názory

Peter Pellegrini sa rozhodol. To, čo v nedeľu povedal v Markíze, svedčí o tom, že sa definitívne odhodlal na rozhodujúci súboj s predsedom strany Robertom Ficom.

Eugen Korda

ten, oslabený volebnými porážkami, nie dobrým zdravotným stavom, stratený na neznámom mieste a pravdepodobne aj smútiaci za blízkou osobou, sa začína ukazovať ako pomerne ľahký terč. Pellegriniho popularita stúpa a Ficova kontinuálne klesá. 

Nielen Ficovi bývalí ctitelia, ale aj vplyvní ľudia v pozadí tejto vládnej strany už vidia, že budúcnosť ich podnikania sa neukrýva v buldočom výraze Roberta Fica, ale je umne ukrytá v lícnych jamkách večne usmievajúceho súčasného premiéra. Majú s ním dobré skúsenosti. Vedia, že ako predseda Smeru a možno aj budúci premiér by nijako zásadne nebrzdil ich podnikateľské aktivity. Ich, zatiaľ tajný, favorit verejnosti premyslene nastavuje vľúdnu a zároveň odhodlanú tvár. Tvári sa ako muž, ktorému ide len o blaho ľudí.

„Tlak na ,štátnický postoj´ Roberta Fica sa bude stupňovať. “
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite