Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Gašparov koniec veští tichú vojnu v Smere

.eugen Korda .názory

Ak prezident Kiska verejne hovorí o prepojení štátu na organizovaný zločin, je to naozaj zlé. V takomto marazme boli štátne orgány naposledy za vlády Vladimíra Mečiara.

Eugen Korda

ale ak údajne bývalému prezidentovi policajného zboru Tiborovi Gašparovi musí  ministerka vnútra pohroziť svojou demisiou a to isté urobí aj súčasný policajný prezident, len aby ho prinútili opustiť stoličku poradcu, je to viac ako zlé. Je to alarmujúce. Prečo? 

Nuž, treba si položiť otázku, kto mu kryje chrbát a hlavne prečo? Treba sa pýtať, ako je možné, že viac ako rok odolával všetkým pokusom zbaviť sa ho a definitívne ho tak odstaviť od zdroja informácií. Čo všetko má tento muž ukryté vo svojich archívoch, že dokázal bez ujmy prežiť pád dvoch ministrov vnútra? Celé roky za výdatnej podpory ministra vnútra Roberta Kaliňáka a predsedu vlády Roberta Fica rozkladal policajný zbor a ukazuje sa, že v utajení pravdepodobne urobil z jeho časti slúžku zločineckých zoskupení a vplyvných oligarchov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite