Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ficov alternatívny motivačný list

.dominik Harman .názory

Robert Fico sa hotuje na Ústavný súd. Pri tejto príležitosti musel napísať aj motivačný list. Čo-to v ňom vynechal, preto prinášame jeho alternatívnu verziu.

Dominik Harman

ústavný súd Slovenskej republiky je najvýznamnejšou súčasťou ústavného systému ochrany základných ľudských práv a slobôd. Každý právnik na začiatku svojej kariéry si vyberá oblasť, v ktorej chce realizovať svoju profesionálnu právnickú kariéru.

Od začiatku mojej profesionálnej kariéry som sa orientoval najmä na technológiu moci. Základy som sa naučil už v roku 1994 počas Noci dlhých nožov, keď som ako jediný opozičník sledoval únos štátu Mečiarovou partajou. 

Inšpirovalo ma to. 

K svojim úspechom pripisujem aj to, že mne podobný hlas zháňal peniaze vlastnou hlavou, ale napríklad aj to, keď som nechcel ísť do Európskej únie s holými zadkami a keď som národu mútil hlavou rečami o akejsi tretej ceste. 

„Som hrdým autorom tézy, že protesty Za slušné Slovensko riadi Soros, čomu podľa najnovších prieskumov verí už 35 % populácie.

To sa ďalej odzrkadlilo aj v mojej ďalšej profesionálnej kariére aj na politickom poli. Som autorom a spolupredkladateľom mnohých zákonov, sociálnych balíčkov, alobalových balíčkov a rozličných iných balíčkov. Je pre mňa veľkou cťou, že ako jediný z aktívnych politikov som podľa spisu Gorila popíjal Colu a dohadoval kšefty v byte na Vazovovej. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite