Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko – krajina zázrakov a pretečených pohárov

.eugen Korda .názory

Každý už zažil situáciu, keď si povedal, že „toto je vrchol všetkého“, že „ďalej sa už nedá ísť“, že „pohár trpezlivosti už pretiekol“. Skúsenosť nás však učí, že to často neplatí

Eugen Korda

slovensko je totiž krajina zázrakov, kde je všetko možné a že nevidíme ani to, že „kráľ je už dávno nahý".

Jeden by si povedal, že taký Robert Kaliňák bude po všetkých tých klamstvách na adresu Hedvigy Malinovej zalezený niekde v kúte. Ale on nie! O tom, ako jej spolu s Robertom Ficom, prokurátorom Dobroslavom Trnkom a mužom v pozadí Mariánom Kočnerom ničili život a rodinu, veselo klame a zavádza ďalej. Ani tie desiatky zmanipulovaných tendrov za stovky miliónov eur, v ktorých mal prsty, nemali žiaden dopad na jeho popularitu a o vyvodení nejakej trestnej zodpovednosti ani nehovorím. 

V tomto štáte sa nenašiel človek, ktorý by mal dosť odvahy a začal ho trestne stíhať. Vlastne, jeden sa predsa len našiel a skoro ho to stálo kariéru. Prokurátor Špirko sa mu pokúsil klepnúť po prstoch a škaredo narazil. Skoro ho to stálo kariéru a prokurátorské miesto. Nuž, niet sa teda čo diviť, že ani Kaliňákova účasť na únose vietnamského občana nevzbudila u vyšetrovateľov obzvlášť veľké nadšenie vyšetrovať a zistiť ako to v skutočnosti bolo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite