Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrej Danko sa rozhodol neexistovať

.eugen Korda .názory

Tak trochu zbabelec, tak trochu plagiátor a tak trochu predseda inštitúcie, ktorá schvaľuje zákony a má dbať na formovanie verejného života.

Eugen Korda

zrátané dohromady – úplne obyčajný hochštapler s kapitánskymi výložkami. Keby  Andrej Danko nebol umiestnený tak vysoko v hierarchii ústavných činiteľov Slovenskej republiky, tak by fakt, že na univerzitu predložil rigoróznu prácu, o ktorej vďaka novinárom z Denníka N vyšlo najavo, že je primitívny plagiát, nemal takú zničujúcu deštrukčnú silu, ako má. Tých pár strán tejto rigoróznej práce však o ňom prezrádza  viac, než by bol schopný prezradiť aj ten najlepší detektor lži. Treba to povedať jasne. Od momentu, keď vyšla na verejnosť pravda o jeho práci, už niet pochýb, že Národnú radu vedie podvodník. 

Mnoho občanov Slovenska si už akoby zvyklo na to, že bývalý predseda vlády šíril a šíri klamstvá o imigrantoch, ničí povesť ľudí, vnáša do spoločnosti strach a konšpirácie a vzbudzuje nenávisť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite