Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo nám telenovela o Ústavnom súde povedala o Slovensku

.dominik Harman .názory

Štyri ponaučenia z utorkového nočného hlasovania.

Dominik Harman

na začiatok tá časť, ktorá sa nepíše ľahko, no treba ju napísať. Víťazom včerajšieho hlasovania sú kotlebovci, ktorí všetkým zúčastneným vytreli kocúra. 

víťazom sa stáva... Kotleba

Reči o tom, že nevedeli, čo robia, sú smiešne. Vedeli to dobre a celkom výnimočne aj hovorili pravdu – ukázali na to, aké rôzne podivné koalície vedia v parlamente vznikať, keď „naozaj treba“.

To, že s koalíciou často veselo hlasujú aj oni, samozrejme, nepriznali. Možno by však pomohlo, keby sa na poslancov ĽSNS prestalo pozerať ako na nesvojprávnych ťuťmákov ale vnímali ich ako na seriózneho, nebezpečného nepriateľa demokracie.

s kým všetkým je Boris Kollár rodina

Od zázračného vstupu do parlamentu sa partia okolo Borisa Kollára a Milana Krajniaka snaží vystupovať ako seriózny partner do diskusie. Pri rozličných eskapádach niektorých iných politických strán sa im to aj celkom úspešne darilo. Lenže ukazuje sa, že ide zrejme len o starostlivo pestovaný vonkajší náter.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite