Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Filipa Minicha: Kočner, brexit a a legalizácia marihuany

.filip Minich .názory ..týždeň

Kočner mal v našej krajine moc, dnes má na rukách putá. Dohoda o brexite mešká. Po legalizácii marihuany v Kanade ju ľudia vykúpili. Tri veci, ktoré rezonovali uplynulý týždeň.

Filip Minich

kočnerov zamrznutý úsmev

Jeho meno sa už od 90. rokov priamo či nepriamo objavilo azda pri každej väčšej kauze. Priatelil sa s podnikateľmi, finančníkmi, politikmi, vyšetrovateľmi, prokurátormi aj ľuďmi zo súdnej moci. Tým, ktorí mu vošli do cesty, sa vyhrážal špinavosťami, ba aj guľkou do hlavy. V posledných rokoch si rád zvolával tlačovky, kde arogantne hodinu rozprával a vlastne nepovedal nič. Zbieral kompromateriály a prechádzalo mu všetko. Kedysi bohorovný a nedotknuteľný však teraz sedí v policajnom aute. Má putá na rukách a zamrznutý úsmev. Policajti prehľadali jeho majetky, zaistili a odviezli aj luxusné bentley. Obvinenia pribúdajú. Bývalí známi sa od neho dištancujú. Je sám. Ostáva len veriť, že nebude iba obetným baránkom, ktorého iní mocní hodili cez palubu. Podobných ako on chodí po Slovensku veľa. Tento štát nevyhnutne potrebuje krok po kroku odkryť celú sieť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite