Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nový oblek od Mariána Kočnera už asi nedostanem

.eugen Korda .názory

Pán Kočner! Píšem Vám s veľkým znepokojením a obavou, že nebudete môcť splniť svoj sľub a kúpiť mi nový oblek, tak ako ste to pred časom na fejsbúku sľubovali.

Eugen Korda

celkom som sa aj tešil, že spolu zájdeme do nejakého vychyteného krajčírstva či značkového obchodu a popritom pokecáme o tom, kto všetko pre vás pracoval, kto Vám odovzdával informácie, esemesky a videá o niektorých politikoch a novinároch. 

Mimochodom, pamätáte si ešte, ako som Vás stretol pri Dunaji a spolu s Vami som sa tešil z toho milióna eur, ktorý ste vypísali ako odmenu pre toho, kto zistí, kto do Vášho domu nainštaloval skrytú kameru, na ktorú ste si nahrávali vaše stretnutia s predsedom parlamentu Richardom Sulíkom. Keď som Vám povedal, že ste tú odmenu poslali sám sebe, len ste sa usmiali a s opovrhnutím ste odo mňa odvrátili zrak. 

Máte pravdu. Zišlo by sa mi nejaké poriadne oblečenie, aby som na tých mojich videách nevyzeral ako chudák. Zdá sa však, že budem nakoniec musieť siahnuť na svoje úbohé bankové konto.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite