Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O čom sa v debate Fica a Sulíka v TA3 nehovorilo

.eugen Korda .názory

Robert Fico sa po dlhej dobe odhodlal postaviť sa v televízii TA3 svojmu dlhoročnému kritikovi Richardovi Sulíkovi. Čo sme sa dozvedeli? Pravdupovediac, v podstate nič nové.

Eugen Korda

dlho očakávaný duel dvoch politikov sa totiž venoval len tým témam, ktoré vyhovovali bývalému predsedovi vlády. Obedom zadarmo, vlakom zadarmo, lyžovačkám zadarmo a tzv. „zastropovaniu“ dôchodkov. Za výdatnej pomoci moderátora sa predseda Smeru snažil vykresliť Richarda Sulíka ako netvora, ktorý je proti všetkému dobru, ktoré k ľuďom prichádza z jeho štedrých rúk. Možno sa mu to aj u určitej časti publika podarilo. 

On je predsa ten, kto ľuďom dáva a Sulík zase ten, ktorý im nechce za žiadnu cenu dopriať, aby si užívali pôžitky jeho sociálnych balíčkov. To je a aj mal byť, hlavný odkaz tejto, inak skoro celkom bezobsažnej, debaty. Tak bola v kancelárii vedenia a majiteľa televízie celkom nepochybne naplánovaná. Sulík sa nemal nechať vmanipulovať do takýchto úzko vymedzených tém.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite