Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

List Robertovi Kaliňákovi

.eugen Korda .názory

Trvalo mi to dlho, ale nakoniec som sa predsa len rozhodol o pomoc požiadať bývalého ministra vnútra.

Eugen Korda

pán Kaliňák,

potreboval by som „helfnúť“ v jednej veci. Aj by som Vám zatelefonoval, ale to viete, doba je neistá a nikto nevie, kto si čo nahráva, hlavne po tom, ako ste stratili priamu kontrolu nad pracoviskami, kde sa odpočúva. Tak Vám teda radšej píšem. Je to síce pomalšie, ale v prípade, že môjho poštového holuba nezostrelí nejaký zákerný opozičný ostreľovač, mám istotu, že sa moja prosba o pomoc nedostane na verejnosť. Začnem trošku zoširoka a pokúsim sa tu načrtnúť, prečo som si na vyriešenie môjho problému vybral práve Vás. 

Ako dobrý stratég a právnik, s vyvinutým citom pre peniaze a zisk, ste sa osvedčili už v kauze konkurzu spoločnosti Kovošrot. Vtedy ste v konkurze prihrali privatizérom a aj do svojich rúk milióny korún. Trošku Vám prekážal vyšetrovateľ Jozef Šátek, ktorý za to na Vás chystal zatykač, ale to sa vyriešilo jeho vynúteným odchodom z polície.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite