Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Policajný prezident odďaľuje vyšetrenie únosu a kryje Kaliňáka

.eugen Korda .názory

Tak sa nám nový policajný prezident predviedol v plnej kráse, odkryl karty a verejnosti konečn celkom bez hanby, oznámil, prečo sa vlastne stal novým policajným prezidentom.

Eugen Korda

dnes, po stretnutí s prezidentom Andrejom Kiskom, Lučanský celkom jasne povedal, že nemá skutočný záujem na tom, aby sa vyšetril únos vietnamského občana. Únos, na ktorom sa mohlo významnou mierou podieľať aj Slovensko, v tomto konkrétnom prípade reprezentované vtedajším ministrom vnútra Robertom Kaliňákom. 

Vraj nech si to vyšetrujú Nemci a on im v rámci medzinárodnej pomoci pomôže. V podstate však nevidí dôvod, aby to vyšetrovali aj naše orgány. My im budeme pomáhať, čo nám sily stačia, ale ani on, ani pani ministerka vnútra sa nechystajú zriadiť nejaký špecializovaný vyšetrovací tím, ktorý by sa venoval prešetreniu všetkých okolností tohto závažného trestného činu. Zločin sa stal v Nemecku, a nie u nás doma, tak prečo by to robil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite