Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Tlčme ich riadne, hlava-nehlava

.eugen Korda .názory

A prečo aj nie. Či už niečo spravili, alebo nie, treba im ukázať, kto je tu doma, kto je tu pánom a kto iba tvorom bez reálnych práv.

Eugen Korda

treba ich „mastiť“ obuškami, päsťami vytĺkať oči, bejzbalovými pálkami lámať ruky, jednoducho, použiť všetko, aby si dobre zapamätali, kde je ich miesto. 

Netreba im dať pokoj ani na diskotékach a treba sa postarať o to, aby na návraty z nich spomínali v nemocniciach, ponorení do „sladkého“ bezvedomia tak dlho, až ich definitívne prejde chuť pretŕčať sa na verejnosti.  Nech zostanú navždy zalezení vo svojich smradľavých dierach postĺkaných z odpadu. 

Viníme ich z toho, že kradnú v obchodoch, najväčšie krádeže však realizujeme my. Kričíme, že rúbu stromy v lesoch, aby si zakúrili vo svojich pieckach, ale sme to my, príbuzní špičkových politikov, kto tu pľundruje lesy efektívnejšie ako tá najdesivejšia kôrovcová kalamita len preto, aby si až po okraj naplnili bankové účty. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite