Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Toto nám Kiska odkázal z Pohody

.eugen Korda .názory

Čo odkázal Kiska slovenským občanom a politikom z preplneného stanu na Pohode? V podstate niekoľko dôležitých vecí.

Eugen Korda

tou najviac zarmucujúcou  správou (teda, pre uši predsedu strany Smer) sú jeho slová, ktoré sa z tohto úžasného preplneného festivalového stanu Európa dnes k nám dostali: Kiska oznámil, že ho celkom určite vyzve na súboj o slušné Slovensko. A to sa poslancovi Ficovi, samozrejme, nepočúva dobre a on to už dlhší čas tuší a zrejme aj vie. 

Aj preto sa prezidenta snaží kompromitovať všade, kde sa to len dá. Aj preto asi budú celkom namieste zákulisné správy o tom, že by možno rád vyvolal predčasné voľby, len aby ten Kiska nestačil založiť stranu (ak tak urobí) alebo zjednotiť časť opozície a postaviť sa do čela politického subjektu, ktorý prevezme moc. Ak je táto správa pre Smer zlou správou, tak pre veľkú časť Slovákov, znechutených z jeho vládnutia, je to doslova rajská hudba.

dobrí kandidáti na prezidenta

Druhou dobrou správou je, že v nastávajúcom volebnom súboji máme podľa súčasného prezidenta až štyroch slušných kandidátov. Andrej Kiska síce nepovedal, ktorému z nich by dal svoj hlas, ale poznanie, že okrem hochštaplerov  sa o tento dôležitý úrad budú uchádzať aj slušní a kompetentní ľudia, je viac ako potešujúce. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite