Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kedy Roberta Fica prejde smiech

.eugen Korda .názory

Komentovať včerajšie vyjadrenia lídrov vládnej koalície po koaličnej rade by bolo úplne zbytočné. Na jej začiatku sa však stalo niečo, čo stojí za zmienku.

Eugen Korda

to, že deň pred snemom Združenia miest a obcí Slovenska nasľubovali starostom a primátorom doslova hory-doly, sa dá pochopiť. Komunálne voľby sa totiž blížia, a tak si chcú získať ich priazeň a tým nepriamo aj priazeň voličov. Toľko sľubov a chválospevov na jednom mieste už dlho neodznelo. Len ma trochu mrzelo, že sa ani jeden novinár Roberta Fica po jeho odbornom reporte na tému „ako si vládna koalície predstavuje výber a voľbu ústavných sudcov,“ nespýtal na to, ako to bolo s jeho neuhasiteľnou túžbou obsadiť predsednícke kreslo na Ústavnom súde. Pred časom to spomenul Andrej Kiska, a tak by ma naozaj zaujímal aj „nezaujatý“ pohľad prominentného obyvateľa komplexu Bonaparte a suseda „podnikateľa“ Kočnera na túto vec.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite