Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Fico a Smer sa chcú zachrániť za naše peniaze

.eugen Korda .názory

Pri pohľade na raketový pád preferencií strany Smer sa mnohým ľuďom muselo poriadne rozbúchať srdce. Jedným od radosti a iným od hrôzy.

Eugen Korda

stáť nad tou „preferenčnou priepasťou“ musí byť totiž zničujúci pocit. Lenže to by nebol Robert Fico, keby okamžite nenašiel riešenie tohto,  jemne povedané, neutešeného stavu. To geniálne riešenie sa volá sociálny balíček, resp. balíčky.

Tak napríklad dôchodcom by pribudol ešte 13. dôchodok vo výške približne 200 eur. A len tak mimochodom. Bude aj vianočný príspevok? A koľko bude táto záchrana nezadržateľne upadajúceho Smeru stáť? Maličkosť. V prvom kole asi tak 229 miliónov eur. Ale to nie je všetko!

Vraj nášmu Robertovi a jeho vystrašeným straníckym kolegom v hlave máta aj zrušenie doplatkov za lieky a zavedenie akýchsi dôchodcovských kariet, za ktoré by si mohli lacnejšie nakupovať potraviny a iné nešpecifikované služby.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite