Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Béla Bugár oklamal krajinu v priamom prenose

.michal Magušin .názory

V pondelok hovoril, že bol poverený rokovať o predčasných voľbách, inak Most odíde z vlády. Dnes povedal, že odchod Fica stačí. Zrada non plus ultra.

Michal Magušin

v pondelok 12. marca povedal Béla Bugár toto: „Republiková rada strany Most-Híd poveruje jej vedenie na čele s predsedom Bélom Bugárom rokovať s koaličnými partnermi o možnostiach predčasných volieb. (...) V prípade neúspešných rokovaní Most vystúpi z koalície.“

V stredu večer 14. marca, keď Fico oznámil, že je pripravený vzdať sa svojho kresla, povedal Béla Bugár toto: „Ceníme si toto rozhodnutie pána premiéra, lebo aj toto rozhodnutie môže prispieť k upokojeniu situácie v krajine. (...) Nová vláda – nová zodpovednosť. A pokračovanie v tom, čo sme začali pred dvoma rokmi.“

Tieto slová Bélu Bugára sú slová človeka, ktorému sa, podobne ako Robertovi Kaliňákovi a ďalším členom súčasnej vládnej koalície, nedá veriť ani slovo.

Prečo to Bugár urobil? Motívov môže byť niekoľko, hlavný sa dá ukryť pod výraz „peniaze“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite