Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Milión nestačí

.eugen Korda .jozef Šátek .názory

Pán Fico! Už nestačí sľubovať milión za dolapenie vrahov. Zoberte sekeru a položte na klát hlavy ministra vnútra a policajného prezidenta.

Eugen Korda

lenže na to by bolo treba kus guráže a odvahy. Kaliňák s Gašparom asi toho vedia príliš veľa, tak načo dráždiť čerta, nie? Na to Vy, pán trojnásobný premiér, jednoducho nemáte ani chuť a ani odvahu. Radšej do éteru vypustíte udičku s miliónovou návnadou. Je to také pôsobivé, dobre maskované farizejstvo a zaplatíme ho my všetci. 

Ak sa niektorí ľudia domnievali, že éra únosov a vrážd z Mečiarovej doby sa skončila, tak sa veľmi mýlili. Nič sa neskončilo. V bielych rukavičkách ste zmafianizovali za desať rokov celý štát. Teraz je na nich krv dvoch mladých ľudí a Vy dovolíte, aby tento zločin vyšetrovali ľudia, ktorí celé roky zločiny iného druhu kryli. Áno, pán Fico, aj Vy ste osobne zodpovedný za ich smrť. Brutálne ste útočili na novinársku obec hláškami o „slovenských špinavých prostitútkach“, verejne ignorovali ich otázky, označovali ste ich za neobjektívnych „pisálkov“, ktorí chcú len škodiť, zatiaľ čo Vy budujete lepšie Slovensko.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite