Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rezníka opustili dvaja jeho ľudia

.eugen Korda .názory

Dvaja kľúčoví ľudia vo vedení spravodajstva RTVS, Juraj Rybanský a Boris Chmel, končia. Pre generálneho riaditeľa Jaroslava Rezníka to veru nie je dobrá vizitka.

Eugen Korda

jeden vraj odchádza zo zdravotných dôvodov a ten druhý sa chce údajne viac venovať rodine. O ozajstných príčinách ich nečakaného odchodu sa v tomto okamihu dá len špekulovať. Isté však je, že ani jeden z uvedených dôvodov nebude tým skutočným a hlavným. A je to v podstate aj celkom jedno. 

Obaja páni nepochybne cítili, že redaktori sa nevedia stotožniť s ich štýlom práce a na druhej strane asi neboli ani schopní a ochotní do bodky plniť želania pána Rezníka. Každý deň hrozilo, že vysielanie spravodajstva môže skolabovať, a to si nikto z nich nemohol dovoliť, dokonca ani národne cítiaci generálny riaditeľ, a tak im umožnil dať zbohom inštitúcii, ktorú sľuboval dostať minimálne na európsku úroveň.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite