Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kiska, konečne sa priznajte!

.eugen Korda .názory

Robert Fico vyzval prezidenta, aby zverejnil detaily financovania volebnej kampane v prezidentských voľbách. Ak to neurobí, donúti ho k tomu novým zákonom. Chcem sa mu poďakovať.

Eugen Korda

vážený pán predseda vlády. Som skutočne veľmi rád, že sa už celé mesiace venujete odhaľovaniu skrytej tváre toho zákerného muža z Popradu, ktorý Vás celkom nevysvetliteľne porazil v súboji o prezidentské kreslo, a tak Vám zabránil spravodlivo z Grasalkovičovho paláca spravovať našu milovanú vlasť. 

„Čo Vy na to, keby ste mu v televízii zopárkrát na oči vyhodili benzín, ktorý spotrebuje na svojich cestách za rodinou? Blbosť?“

To, že vyhral, však nebude náhoda! Má to celkom určite nejaké skryté pozadie. Podľa mňa okrem peňazí, ktoré na kampaň získal z úžerníckych úrokov, mu pri Vašej porážke určite museli asistovať židia (Soros), Ukrajinci, migranti a hlavne scientológovia. Veď tých posledných ste aj v kampani spomínali – zjavne však s malým dôrazom, a to sa Vám nakoniec vypomstilo. Je len dobre, že sa ho, síce neskoro, ale predsa len snažíte donútiť, aby konečne prezradil, koľko na tú kampaň minul. Mali ste byť tvrdší už dávno. Výsledkom Vašej dobrosrdečnosti je to, že teraz sa v prezidentskom kresle vyvaľuje on a nie Vy, ktorý by ste si tú funkciu za svoju celoživotnú obetu národu a štátu zaslúžili.

Ale nebudeme predsa nariekať nad rozliatym mliekom! Ešte nie je nič stratené, pán predseda.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite