Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

To by nám mali vládnuť tieto gorily?

.eugen Korda .názory

Rimavská Sobota. Pred vchodom do sály, kde sa má odohrať posledné dejstvo „županovania“ Mariána Kotlebu, stoja dvaja mohutní muži. Majú vyholené lebky.

Eugen Korda

ich nepriateľské tupé pohľady si s podozrením premeriavajú každého, kto si prišiel pozrieť odovzdávanie moci v Banskobystrickom samosprávnom kraji. Teda okrem priaznivcov a členov Ľudovej strany naše Slovensko. S nimi sa poznajú. Hovorí sa tomu „ako by ich jedna mater mala". Sála sa pomaly zapĺňa. Väčšina novinárov však stále stojí pred dverami a sleduje, ako tie dve gorily odmietajú do sály vpustiť štáb TV Rimava. Nepomáha ani apel poslanca Zsolta Simona. Nakoniec je dosť nešetrne vytlačený od dvier. A ani slová nového župana Jána Luntnera nenachádzajú u týchto „ochrankárov“ žiadnu odozvu. Gorily jednoducho dostali príkaz, a tak televízny štáb nevpustia dnu. 

„Ak by sa on či jemu podobní ľudia raz dostali k moci, môžu sa slušní ľudia tešiť na to, že budú môcť chodiť len tam, kde im to bude povolené.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite