Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán prezident, porazte ich „na hlavu“​!

.eugen Korda .názory

Nebudem sa tu zastávať nášho prezidenta. Vraj nám ho aj v Česku mnohí závidia. No bodaj by nie! Keď sa pozrú na toho svojho, tak im musí mrznúť úsmev na perách.

Eugen Korda

len nechápem, čím to je, že viac ako 40 percent Čechov celkom osprostelo a opäť by si ho zvolili za prezidenta. Poďme však k tomu nášmu. Niežeby to nebol slušný, neskorumpovaný človek. Niežeby ako prezident nechcel obyvateľom tohto štátu dopriať dobrú budúcnosť. Veď v jej mene tvrdohlavo presadzuje orientáciu Slovenska na EÚ a NATO. Vie po anglicky a zaujíma sa o osudy ľudí, ktorých postihlo nejaké nešťastie a aj im pomáha. Len čo z toho, keď je dôverčivý a v tej dobrote verí niektorým politikom, pri ktorých je ostražitosť celkom namieste, ba dokonca je nevyhnutnou podmienkou prežitia. 

Napríklad taký Robert Fico. Veď ten dobre vie, že jeho najobľúbenejší minister a spolupáchateľ vo viacerých korupčných kauzách, nezničiteľný minister vnútra, kedysi dávno Andreja Kisku vehementne presviedčal, aby do Popradu za rodinou nelietal súkromným lietadlom, ale používal aeroplán vládnej letky. Vraj piloti aj tak potrebujú trénovať, tak prečo by trénovali s prázdnym lietadlom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite