Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko – krajina hláv strčených do piesku

.eugen Korda .názory

Hneď na začiatok otázka pre občanov Slovenska: Nebridí sa vám žiť v tomto štáte, ktorý spravujú zlodeji a klamári?

Eugen Korda

príroda je tu síce krásna a máme aj množstvo kultúrnych pamiatok hodných obdivu. Pri pohľade na to, čo sa tu aktuálne deje, sa mi však obracia žalúdok. Vám nie? Bol som skoro týždeň preč. Na celých šesť dní som Slovensko vypustil z hlavy a po návrate som zrazu pocítil, že s touto krajinou nie je všetko v poriadku.

To vám, milí spoluobčania, naozaj nevadí kto tu vládne?

Dobre si ešte pamätám dobu, keď pri Prezidentskom paláci digitálna časomiera odrátavala posledné dni a hodiny, ktoré mal nebohý prezident Michal Kováč stráviť vo funkcii. Bolo to nechutné a ja som si myslel, že niečoho podobného sa už nedožijem. Fatálne som sa však mýlil. Partička ľudí, ktorá nám ukradla nielen stovky miliónov eur, ale vlastne i nárok na spravodlivosť a právny štát, spustila protizákonný hon na Andreja Kisku. 

„Nebridí sa vám žiť v tomto štáte, ktorý spravujú zlodeji a klamári?“

To, čo tu predvádza štátna moc, poslanci a niektorí novinári, je nechutná štvanica na človeka, ktorý si zaslúži našu úctu. Ale vy mu zrazu neviete prísť na meno.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite