Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

5+212 ľudí, ktorí vládli a vládnu Slovensku

.eugen Korda .názory

Je nedeľa a ja som sa po vzhliadnutí politických diskusií zapovedal, že si v čase, keď ich vysielajú, už televízor nikdy nezapnem. Je to stratený čas.

Eugen Korda

impotentní moderátori udeľujú slovo (najmä vládnym) politikom, z ktorých väčšina nič zmysluplné z úst nevypustí. Len mlátia prázdnu slamu tak, že sa im z tých falošných fráz práši z úst. Niektorým sa nedá veriť ani jedno-jediné slovo. 

S úsmevom na tvári nás presviedčajú, že parcelovanie štátu, rozdávanie funkcií, tunelovanie eurofondov, rozkrádanie štátneho rozpočtu, vyberanie výpalného za možnosť stavať diaľnice, že to všetko je vlastne vládnutím v prospech nás občanov. Tvrdia, že ich hádky o korisť nie sú vládnymi krízami, ale len komunikačnými nedorozumeniami. Podľa nich za všetko zlé, čo sa v tejto krajine odohralo, môžu Radičová, Dzurinda, Mikloš či Zajac a jediní politici, ktorí ju chcú meniť a aj menia k lepšiemu, pochádzajú z lona „vlastnou hlavou vzniknutého“ Smeru. 

„Od jeho vzniku sa na Slovensku odohráva boj medzi ovcami a rozmýšľajúcimi voličmi.“

Celkom logicky to nemôže byť nikto iný ako Fico, Kaliňák, Pellegrini či Richter. Danka s Bugárom tu ani nespomínam.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite