Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rútime sa do pekla, priatelia

.eugen Korda .názory

Kľúčovou otázkou dňa nie je, kto v tomto štáte kradne, ale prečo to ľuďom nevadí do takej miery, aby to politikom poriadne zrátali.

Eugen Korda

fakt, že sa Smer stále drží okolo 27 percent, SNS by sa tiež dostala do parlamentu a aj Most – Híd by sa tam pravdepodobne s odretými ušami nejako prešmykol, svedčí o tom, že otupenej verejnosti je už celkom jedno, že ich tu táto koaličná partička doslova v priamom prenose sťahuje z kože, okráda a klame. 

Keď môj kolega Martin Mojžiš napísal výborný text Plavčan je génius, veľmi dobre som sa pobavil na tom, akým spôsobom sa mu podarilo tohto človeka opísať. Každému odporúčam si tento článok prečítať. Realita je však hrozivejšia a dnes už nestačí len popisovať zbojstvá tohto ministerského pajáca, z ktorého sa vykľul subalterný úradník ochotný realizovať akýkoľvek podvod naplánovaný jeho šéfom, ktorý derie kreslo predsedu Národnej rady a verejnosti každý deň servíruje svoje duchaplné myšlienky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite