Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dajte už tým Nitranom, preboha, konečne pokoj!

.eugen Korda .názory

Neviem, načo je dobré vŕtať sa v tragickej udalosti, ktorá sa prihodila pred desiatkami rokov. Ešte som ako-tak ochotný pochopiť, prečo to robí Peter Tóth.

Eugen Korda

jeho kniha opisuje zločin, vraždu mladej dievčiny Ľudmily Cervanovej, a peniaze jednoducho nesmrdia. Vraj sa predávala veľmi dobre. Jej autor si možno aj naozaj myslí, že to, čo napísal, je krištáľovočistá pravda a jeho konzultant sudca Kliment krištáľovočistý strážca zákona a spravodlivosti. Lenže tým tento sudca celkom nepochybne nie je. Čo však vôbec nechápem, to sú pohnútky, ktoré viedli Martina Hanusa a čiastočne aj Jozefa Majchráka k tomu, aby túto kauzu opäť vyniesli na svetlo sveta. Nie, nechcem a ani tu nebudem spochybňovať ich tvrdenia, že Cervanovú má na svedomí práve skupina chalanov z Nitry. Len sa pýtam, načo to bolo dobré? Ak aj zločin spáchali, tak si tresty  „poctivo odsedeli“ a pre mňa neexistuje žiadny argument, ktorý by ma presvedčil o tom, že sa k prípadu museli vrátiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite