Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kotleba kontra Fico

.eugen Korda .názory

Už som sa dlho tak dobre nezasmial. Pupok sa mi niekoľko minút natriasal tak, že ma dokonca okrem iných stareckých bolestí rozbolela aj bránica. Dúfam len, že to nebude trvalý stav.

Eugen Korda

kotleba vraj na Fica podal trestné oznámenie. Niežeby nebolo dosť dôvodov podávať na nášho pána premiéra trestné oznámenia. Toto, od „novozrodeného antifašistu“ Kotlebu, sa však predsa len vymyká tomu, čo sa dá pochopiť bez rizika zlyhania normálnej mozgovej činnosti.

Banskobystrický župan chce, aby polícia súdruha Fica stíhala pre jeho výrok, ktorý predniesol v rozhlase, kde povedal: „Nuž, aj Hitler mal dobrý ekonomický program a dobre vieme, ako to dopadlo.“

Pán Kotleba, ktorý s obľubou na verejnosti vytŕčal ruku šikmo hore, nosil symboly fašistického režimu, klaňal sa vojnovému zločincovi Tisovi a nikdy sa netajil svojím obdivom k tomuto neľudskému režimu, chce, aby Fica stíhali a po prípade aj súdili. Ak si teda myslí, že predseda vlády týmto výrokom porušil zákon a on ho chce pohnať pred spravodlivosť, tak je namieste otázka, či sa to páči aj jeho spolustraníkom a či sa samotný prezident vojnového štátu neobracia vo svojom hrobe.

„Robert Fico nikdy neschvaľoval fašizmus, jeho postoj k zločinom komunizmu však nie je hodný obdivu.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite