Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

My, Babišove a Ficove prostitútky

.eugen Korda .názory

V Česku vypukol škandál okolo nahrávok ministra financií Andreja Babiša. Tento politik slovenského pôvodu s eštebáckym pozadím v nich používa vulgárne výrazy.

Eugen Korda

hlavne však úkoluje novinára Mladej fronty dnes. Dohovára sa s ním, koho, kedy a ako má diskreditovať. Novinár s ním ochotne spolupracuje. O tejto spolupráci vie aj jeho šéfredaktor či šéf celého vydavateľstva. To vypovedá o mnohom. Hlavne o hodnotovom svete najpopulárnejšieho českého politika. O tom svete, ktorý formovala zvrátená komunistická ideológia, jeho spolupráca s represívnymi zložkami moci, konkrétne s ŠTB a divoká privatizácia, počas ktorej sa podozrivým spôsobom dostal k mnohomiliardovému majetku. Keď si kúpil dvoje najvplyvnejšie noviny, tak prisahal na zdravie svojich detí, že nebude do ich chodu nijako zasahovať. Po tom, čo všetko sa o jeho „nezasahovaní“ vyplavilo na verejnosť, sa treba modliť za to, aby si to jeho potomkovia neodskákali.

V najbližších dňoch sa má vraj na internete objaviť ďalšia nahrávka, ktorá by mala o Babišovej eštebáckej minulosti priniesť nové informácie. No, uvidíme, čo sa v nej objaví.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite