Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

R&R píšu Andrejovi

.eugen Korda .názory

Milý Andrej! Asi sa Ti zdá divné, že Ti tykáme. Ber to však ako ústretové gesto z našej strany. Tento list nie je určený verejnosti, a tak nám určite prepáčiš tento familiárny tón.

Eugen Korda

myslíme si, že by sme aj takto mohli prispieť k zrušeniu bariér, ktoré časom medzi nami vyrástli a odstrániť niektoré animozity. Píšeme Ti súkromne hlavne preto, že ak sa dohodneme, nemusí sa to každý hneď dozvedieť. No nie? A teraz k veci. Nám naozaj až tak veľmi neprekážalo, kde si si dal operovať kĺb. Dobre vieme, že v Česku to robia lepšie. Uznaj však, že je mimoriadne nevhodné, ak nás verejne kritizuješ za naše údajné prešľapy, za zlý stav zdravotníctva a potom si ideš dať reparovať nohu k našim bratom. Načo sa v tom zdravotníctve stále rýpeš?

Veď vidíš, že sa snažíme, telefonujeme na všetky strany a snažíme sa naprávať škody, ktoré tu napáchali Dzurinda, Radičová a hlavne ten „No počkaj Zajac“. Je pravda, že občas niekto od nás trochu ošklbe poisťovňu o zopár drobných. To však nie je dôvod na Tvoje, odpusti nám ten výraz, hysterické výpady. Veď niektorých zlodejov sme aj potrestali a teraz chodia po Košiciach so sklopenými ušami. Tak čo viac by si ešte chcel!

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite