Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Našiel už Fico svojho Flašíka?

.eugen Korda .názory

Na budove susediacej s Prezidentským palácom sa ešte neobjavili hodiny, ktoré by Kiskovi, tak ako kedysi Michalovi Kováčovi, odrátavali čas, ktorý mu ešte vo funkcii zostáva. Zatiaľ.

Eugen Korda

ale Robert Fico so svojou mord partičkou z Úradu vlády rozbehol celkom bez zábran kampaň zameranú na diskreditáciu najpopulárnejšieho politika na plné obrátky.

Nuž, čo! Keď v predvolebnej kampani nezabrali obvinenia, že je Kiska scientológ a úžerník. A tento zdanlivo bezvýznamný muž z Popradu ho rozdielom triedy porazil na hlavu. Tak sa na to treba skúsiť pozrieť inak, povedali si premiérovi radcovia. Najprv Andrejovi Kiskovi zrátali do haliera jeho vraj súkromné lety za rodinou. Plnú výšku nákladov verejnosti oznámil ten najpovolanejší človek, minister vnútra Robert Kaliňák. Čo na tom, že práve on je podozrivý z mnohých, nazvime to „prešľapov“, ktoré viedli k masívnym rozkrádačkám verejných zdrojov, dohadzovaniu kšeftov svojim kamarátom a falošným obvineniam.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite