Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako som sa dozvedel, že ma SIS-ka sleduje

.eugen Korda .názory

Toto je príbeh, ktorý sa odohral pred mnohými rokmi. Pre pochopenie toho, čo sa tu dialo, by ste si ho však mali prečítať.

Eugen Korda

v čase tých pohnutých udalostí – únosu Michala Kováča mladšieho a vraždy Róberta Remiáša - som pracoval pre televíziu Nova. Prakticky každý deň sme odvysielali nejaký príspevok o tom, čo sa na Slovensku deje. Vládnej moci sa to, samozrejme, nepáčilo a snažila sa ma za každú cenu dostať z NOVY preč. Ani vo sne by mi však nenapadlo, čo všetko sú schopní urobiť preto, aby zapchali ústa jednému nepohodlnému novinárovi.

V jeden deň som viezol svojho malého syna na tanečný tréning. V aute sedela s nami aj moja bývalá kolegyňa zo Slovenskej televízie. Syna sme vyložili pred telocvičňou a my dvaja sme sa rozhodli, že pôjdeme na kávu. Mali sme viac ako hodinu času a tak som jej navrhol, aby sme išli do jednej známej a vychytenej motorkárskej reštaurácie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite