Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Protikorupčné divadielko premiéra

.eugen Korda .názory

To, že Robert Fico má obrovský zmysel pre humor, viem dávno. Jeden z najlepších žartíkov ukázal dnes, keď sa stretol s predstaviteľmi mimovládok bojujúcich proti korupcii.

Eugen Korda

už niekoľko rokov to dokazuje na estrádach konaných z príležitosti MDŽ. Vystupuje tam spolu so svojimi najobľúbenejšími ministrami a lascívnymi vtipmi zabáva väčšinou postaršie dámy, ktorým do ruky vtisne nejaký, najlepšie červený, kvietok. Len škoda, že tieto nechutné kortešačky, na ktoré ľudí zvážajú autobusy, financuje z peňazí všetkých daňových poplatníkov – teda vyťahuje ich aj z mojej peňaženky.

Jeden z najlepších humoristických výstupov však Robert Fico predviedol dnes (v stredu), keď sa na Úrade vlády stretol s tromi mimovládnymi inštitúciami, aby s nimi v družnej debate prebral stratégiu boja proti korupcii. Fakt vtipné.

Šéf korupčnej chobotnice počúva, čo mu radia ľudia, ktorých ešte nedávno nazýval Sorosovými zapredancami. Tomu, že ten boj myslí vážne, môže uveriť len človek, ktorý na Slovensko priletel z nejakej neobývanej planéty našej Slnečnej sústavy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite