Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

List Robertovi Ficovi

.eugen Korda .názory

Vážený pán predseda vlády. Chcel by som Vás poprosiť, aby ste prijali moje hlboké a úprimné ospravedlnenie. Osobne to nejde, tak aspoň takto – listom.

Eugen Korda

je mi naozaj ľúto, že som o Vás v mojom článku „Kiska nechcel vyznamenať úradníkov a urobil dobre“ šíril nepravdivé informácie nielen na stránkach .týždňa ale i na Facebooku.

Ako poľahčujúcu okolnosť by som chcel uviesť, že som bol zle informovaný novinárskymi prostitútkami z Denníka N. Ešte pred pár dňami bohorovne tvrdili, že ste podplukovník a práve teraz som sa v ňom dočítal, že Vás pán Glváč kedysi povýšil do hodnosti plukovníka. A to je teda už celkom iná káva!

Veľmi ma mrzí toto moje pochybenie a verte mi, že v žiadnom prípade nešlo o zlý úmysel. Dúfam, že vo funkcii predsedu vlády vydržíte čo najdlhšie a my sa budeme v budúcnosti môcť tešiť z Vášho ďalšieho a nezadržateľného kariérneho postupu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite