Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zapaľujem sviečku na hrobe tejto krajiny

.eugen Korda .názory

Tvrdím, že Slovensko je odsúdené na neúspech. A to aj napriek tomu, že sa celé roky ozývajú hlasy, ako sme po rozdelení Československa ukázali, že sa dokážeme o seba postarať.

Eugen Korda

chválili sme sa, že sme úspešnou krajinou. Chvíľu sa to aj tak zdalo. Mnohí sme uverili tejto optimistickej fatamorgáne. Lenže po prvých odvážnych reformných krokoch sa naša krajina začala prepadať do bahna korupcie, rodinkárstva, straníckych kšeftov, masívneho rozkrádania daní, no jednoducho, začala pripomínať mršinu, ktorú ohlodáva každý, komu to vláda dovolí.

Verejné zdravotníctvo namiesto toho, aby sa staralo o naše zdravie, sa stalo zdrojom nevídaného rozkrádania. Na hroboch tých, ktorí zomreli, aj keď by zomrieť nemuseli, vyrástli z nakradnutých peňazí honosné sídla zdravotníckych upírov. A nám, ktorí chodíme svojim blízkym zapaľovať na hroby sviece, sa drzo smejú do tváre.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite