Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najsexy konzervatívne komentátorky Ameriky

.lukáš Krivošík .názory

Sú príťažlivé, bystré a... konzervatívne. Svoje názory navyše vyjadrujú s drzou výrečnosťou, ktorou prekonajú nejedného chlapa. Amerika vyprodukovala zaujímavú generáciu ženských konzervatívnych komentátoriek a televíznych osobností. Kde sa vzali?

Lukáš Krivošík

.prezidentské „pokrčenie plecami“
„Starám sa, lebo tento SOB (skratka pre son-of-a-bitch, pozn. aut.) zabil štyroch amerických námorných pešiakov a starám sa, lebo náš najvyšší veliteľ je viac znepokojený precitlivenosťou moslimov, než cťou a obeťou, ktorú podstúpili títo vojaci,“ vyhlásila televízna komentátorka Tomi Lahren vo vášnivom videu, ktoré zarezonovalo v Spojených štátoch i vo svete.

Tomi čoskoro oslávi 23 rokov, pochádza z Južnej Dakoty, vyštudovala novinárčinu a politológiu, a posledný rok uvádza publicistický program On Point na káblovej televíznej stanici One America News Network (OAN). Spoločne so svojimi hosťami tu komentuje aktuálne politické dianie. V rodine má viacerých vyznamenaných veteránov a jej priateľ je príslušníkom špeciálnej jednotky Navy SEALs, momentálne nasadený na Blízkom východe. Mimoriadne ju preto vytočila neochota prezidenta Obamu zreteľne pomenovať streľbu v meste Chattanooga v štáte Tennessee ako islamský extrémizmus.

Pred necelými dvoma týždňami tam istý Muhammad Youssef Abdulazeez zabil piatich príslušníkov amerických ozbrojených síl skôr, než jeho samotného zastrelila polícia. Barack Obama bol v USA kritizovaný časťou verejnosti pre jeho údajne vlažnú reakciu na tento masaker. Napríklad šerif David Clarke nazval reakciu prezidenta „pokrčením pliec“ a dal ju do kontrastu s emotívnym spôsobom, akým Obama reagoval na smrť Trayvona Martina, ktorého v roku 2012 zastrelil policajt. Vášnivý komentár Tomi Lahrenovej zarezonoval ešte viac. Povedala, čo si veľa Američanov myslí. Nielen o násilnom incidente, ale aj o ich prezidentovi. Jej video na YouTube si už pozreli viac ako 4 milióny ľudí...

.kto to vybudoval?
Tomi a jej hostia zvyknú v programe On point hovoriť o rôznych témach – od

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite