Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vidieť ho

.filip Olšovský .názory

Masové oslavy MDŽ sa za posledné roky stihli stať tradíciou vládnej strany. Pretrvá však ich rozmer aj po tom, ako hlavný zabávač uvoľní svoje miesto mladšiemu nástupcovi?

Filip Olšovský

O dramaturgii kultúrneho programu smeráckych osláv sa toho medzičasom napísalo veľa. Aj vďaka tomu dnešný program v nitrianskej mestskej hale napĺňa všetky očakávania (a nočné mory) a nemá čím prekvapiť. V každom jednom ohľade je cielený na najpočetnejšiu cieľovku, ktorá bez pochýb ocení nostalgický nádych celého podvečera. Napriek tomu sa v preplnenej sále nájdu ľudia, ktorí už na pohľad nespadajú do kategórie seniorov. Napríklad mladá, na pohľad ešte študentka Viktória.

Motiváciu svojej návštevy formuluje jasne. „Lebo ho chcem vidieť," vysvetľuje nám. Medzi oslovenými mladými ľuďmi nie je sama - väčšina z opýtaných prišla práve s vidinou toho, že na vlastné oči uvidí „pána premiéra". Žiadne ruže, karafiáty, Nikodým alebo Patejdl.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite