Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ad. Kňažko chce trafiku.

.redakcia .názory

Uverejňujeme reakciu Milana Kňažka na denník Evy Čobejovej: Kňažko chce trafiku.

Ten, kto povedal, že papier znesie všetko, nemohol tušiť, ako jeho poznanie niekto dovedie k absolútnej dokonalosti. Nebudem polemizovať s pani Čobejovou o častiach jej komentára, ktoré vyjadrujú emócie, alebo sa prezentujú v názorovej rovine. Podotýkam, že aj tu autorka, mierne povedané, narába s pravdou veľmi voľne. Na niektoré vyjadrenia však zareagovať musím.

Podozrievať voličov, že v priamej voľbe niekomu dávajú trafiku, svedčí o politickom analfabetizme, alebo o tom, že negatívne emócie boli silnejšie ako primárna logika. Občania svojim hlasom vyjadrujú vôľu, trafiky sa skôr rozdávajú. Myslím, že sa so mnou zhodne aj pani Čobejová, ak poviem, že práve v posledných rokoch sa volič stal na „rozdávanie trafík“ mimoriadne citlivým. Možno aj práve preto som v prezidentských voľbách presvedčil viac ako štvrť milióna Slovákov, čo je viac ako získali mnohé parlamentné strany vo voľbách v roku 2012.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite