Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Procházkov problém

.martin Hanus .názory

Nechcem špekulovať o peniazoch v Procházkovej prezidentskej kampani, ani na túto tému zvlášť moralizovať. Predpokladám, že šéf Siete sa stal len normálnou súčasťou nášho politického rybníka. Tým väčším problémom Radoslava Procházku však nie sú peniaze, ale niečo celkom iné.

Keď Radoslav Procházka pred vyše mesiacom ohlásil vznik Siete, napísal som, že mu praje doba ako nikomu inému: disponuje nesporným talentom, reční najzaujímavejšie zo všetkých slovenských politikov, prichádza s inšpiratívnou agendou budovania spoločenstva, čím prekračuje ideologické obmedzenia našej pravice (aj ľavice), navyše má v sebe akúsi sofistikovanú ľudovosť. Slovom perspektívny politik. Zároveň som dodal, že ak chce byť tento dosiaľ osamelý bežec dlhodobo úspešný, musí prekročiť vlastný tieň sebastrednosti – a ukázať, že jeho kvalitami sú aj charakter a osobná lojalita. Radoslav Procházka teraz v priamom prenose ukazuje, že práve tu ležia jeho slabiny.

Titulok videa na webe SME „

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite