Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Maslo na našej hlave

.elena Akácsová .názory

Keď sa naši blízki dostanú do nemocnice, od zdravotníkov očakávame maximum, čo je správne a výhovorky na poddimenzované finančne aj personálne zdravotníctvo neobstoja. Ale neočakávame príliš málo od seba?

Elena Akácsová

V novom čísle .týždňa, ktorý bude v pondelok v stánkoch, preberajú moji kolegovia tému, ktorú otvorili nedávno blogeri – bezcitné a kruté správanie personálu nemocníc k starým a zomierajúcim ľuďom.

Mám aj ja zopár nepríjemných skúseností s personálom, ktorý bol odporný ku mne ako pacientke, ale v prípade starostlivosti o niekoľko mojich príbuzných, keď boli starí a bezvládni a zrazu sa ocitli v nemocnici, mám s lekármi, sestričkami a personálom poväčšine len tie najlepšie skúsenosti. Možno som mala šťastie, možno som si len niečo dôležité nevšimla, ale na viacerých tých príbehoch, ktoré prebehli blogmi a najmä diskusiami, ma stále mátala otázka – kde boli celý čas všetci blízki?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite